Welkom bij W.T.O.C.
Gezellige avond 2 februari

Gezellige avond in kantine voor schoonma(a)k(st)ers op 2 februari 2005

Zoals u waarschijnlijk wel bekend is, wordt de kantine, voor wat betreft de grote beurten, iedere week schoongemaakt door een team vrijwillig(st)ers, totaal ruim 30 personen.
Er zijn 9 teams , die bij toerbeurt met gemiddeld 3 personen een paar uurtjes per week langskomen om wat extra schoonmaaktaken te verrichten.
De dagelijkse schoonmaak wordt door Aukje Dijkstra gedaan.
Als blijk van waardering heeft het bestuur allen uitgenodigd in de kantine voor een gezellige avond.
Nadat iedereen een kop koffie of thee had gekregen met een lekker stukje vlaai uit Limburg erbij was er heel kort even het officiŽle gedeelte met bedankjes, nieuwe indeling van de lijsten bekijken enz. Jammer genoeg zijn er een paar personen, die hun werkzaamheden volgend seizoen niet kunnen voortzetten.Vanaf deze plaats willen we deze dames, voor zover niet aanwezig op de gezellige avond, nog bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren.
Op de vergadering is afgesproken, dat we wel weer een paar nieuwe mensen zullen vragen om de groepen weer compleet te maken.
Daarna werd namens het bestuur aan alle aanwezigen een kleine attentie aangeboden.
Na het officiŽle gedeelte begon de "3e helte". Onder het genot van een hapje en een drankje werd de avond voortgezet. Het was weer erg gezellig. Er kwamen prachtige verhalen op tafel. Dus de lachspieren werden even goed getest deze avond. Er waren zelfs dames bij, die pijn in de kaken kregen van het lachen.
Er zijn enkele foto’s gemaakt, die hieronder te zien zijn.( klik op de foto's om ze groter te zien)
We kunnen met elkaar terugzien op een zeer geslaagde avond.

schoonmaakploeg1.jpg (127124 bytes) schoonmaakploeg2.jpg (110698 bytes) schoonmaakploeg3.jpg (127057 bytes) schoonmaakploeg4.jpg (133488 bytes)
schoonmaakploeg5.jpg (158885 bytes) schoonmaakploeg6.jpg (146965 bytes) schoonmaakploeg7.jpg (141850 bytes) schoonmaakploeg8.jpg (149167 bytes)
schoonmaakploeg9.jpg (150863 bytes)