Welkom bij W.T.O.C.

Wedstrijd verslag

DODADO – WTOC

Donderdag 21 december  was er weer de zaalvoetbalwedstrijd Dodado-WTOC in sporthal de trimmer te Dokkum.
Er werden 4 wedstrijden gespeeld van vijftien minuten met veel spanning en plezier gevoetbald onder leiding van
scheidsrechter Johan Boersma
.

Wedstrijd 1:

Dodado ging met goed voetbal meteen WTOC onder druk zetten met als doel om direct te scoren, maar dit resulteerde niet in een doelpunt voor Doadado, maar wel voor WTOC., want door de supersnelle technische WTOC-spits Doeke Visser was de eerste kans direct raak, 0-1, maar daar liet Dodado het niet bij zitten, want zij kwamen daarna direct langszij met een prachtig uitgespeeld doelpunt1-1, en lieten doelman Klaas Lieuwes het nakijken.

Daarna kwam Dodado ook nog op voorsprong in deze wedstrijd 2-1, maar in de laatste seconden wist WTOC nog te scoren via Hilco Rekker en eindigde de wedstrijd in 2-2.

Wedstrijd 2:

WTOC kwam goed uit de startblokken en dat resulteerde direct in doelpunten van Marten Dijkstra, Doeke Visser en Eelke Merkus, dus een 0-3 voorsprong voor WTOC, maar dit deerde Dodado niet, want zij kwamen langszij met doelpunten van spits Jochem één  en spits Roelof Rekker twee  en dus een 3-3 gelijke stand en in de laatste  seconden wist Dodado nog te scoren en won de wedstrijd met 4-3.

Wedstrijd 3:

In deze wedstrijd werd de achterhoede van WTOC  goed getest en hadden geert Rekker , Wybren Lieuwes en Piter-Imke de Vries de handen vol aan het goede voetbal van Dodado.
De spitsen van WTOC konden weinig inbrengen in deze wedstrijd en zo kon Dodado deze wedstrijd winnen met 2-0.

Wedstrijd 4:

Bij de laatste wedstrijd had doelman Klaas Lieuwes de handen vol met schoten op doel van Dodado en dat bracht Dodado op voorsprong door doelpunten van roelof Rekker en Jochem 2-0. Doeke Visser kon de eer nog redden van WTOC en scoorde nog de 2-1 van WTOC.

Daarmee was deze gezellige voetbalavond weer ten einde.

Na het voetballen hebben we even nagezeten  om de sterke verhalen aan te horen van sommige spelers (Doeke Visser scoorde 3 maal, maar had van te voren gezegd, dat hij minimaal 8 maal wilde scoren) en konden de droge kelen nat worden gemaakt met wat bier of fris.
Daarna bedankte Jan Posthumus iedereen voor deze geweldige voetbalvond.
Wij verheugen ons er al weer op om in mei op sportpark de Wygeast op het veld te mogen voetballen

Tot dan
Wessel Dijkstra

Zie hieronder de foto's , die tijdens de wedstrijd zijn gemaakt.