Welkom bij W.T.O.C.


Nieuws

Even vooruit kijken

Wij willen graag in week 34 (vanaf maandag 17 augustus) te starten met de trainingen. De trainingstijden worden via onze website bekend gemaakt. Wel is de afspraak gemaakt om te proberen alle leeftijdsgroepen op dezelfde tijd te laten trainen. Dit kan voor sommigen een oplossing zijn, wat betreft het vervoer. Ook voor de trainers kan dit een voordeel zijn, want er zijn meerdere trainers aanwezig. Het leren van elkaar en het overleg voeren met elkaar is, volgens ons, heel belangrijk. Daarnaast weet je ook als jeugdtrainer welke spelers er in deze leeftijdsgroep bij de vereniging rondlopen.

Wij proberen een week eerder met alle pupillentrainers om de tafel te gaan. Dan bespreken wij de oefenstof, welke de komende periode kan worden gebruikt. Natuurlijk moeten de jeugdtrainers zelf een training kunnen samenstellen, maar wij bieden, wanneer daar vraag om is, graag hulp. De komende weken gaan wij mappen samenstellen met daarin de nodige oefenstof.

Het is op dit moment nog niet bekend in welke competities onze jeugdteams zijn ingedeeld. Wij hebben daar weinig invloed op gehad. De gemiddelde leeftijd van de jeugdspelers speelt een belangrijke rol. Wij hopen wel dat onze verschillende jeugdteams een leuke en interessante competitie tegemoet gaan. Mocht dit niet het geval zijn (te hoog ingedeeld of juist te laag), dan zal de bewuste keuze worden gemaakt om het desbetreffende jeugdteam extra wedstrijden, door de week, te laten spelen tegen wel interessante tegenstanders. Het is belangrijk dat de spelers met veel plezier naar de vereniging toekomen. Voor ons, i.s.m. de jeugdtrainers en jeugdleiders, is dit opdracht nummer 1. Ook de individuele ontwikkeling van alle jeugdspelers is voor ons iets wat wij moeten gaan bewaken. Dit zal de komende tijd heel veel tijd kosten, maar wij hopen dat deze tijd ons wordt gegund.

Mochten er toch vragen en/of onduidelijkheden zijn, dan horen wij dat graag rechtstreeks van U.

Hieronder geven wij de voorlopige indeling van alle jeugdteams. Daarnaast de jeugdtrainers en het team wat deze jeugdtrainer het komende seizoen gaat trainen. Het is de bedoeling dat de betreffende jeugdtrainer zaterdags ook bij de wedstrijd aanwezig is. Natuurlijk wordt hij/zij dan wel ondersteund door een of enkele leider(s). De trainingstijden zijn nog niet bekend, want ook daarover zijn alle partijen het nog niet eens geworden. Op het moment dat ook hierover een akkoord is gesloten, gaan wij dit bekend maken via onze website.

Wij hopen hiermee weer wat duidelijkheid te hebben verstrekt.

Wij wensen iedereen een fijne en zonnige vakantie toe.

De Technische Jeugdcommissie,

Sjouke Bosma,
Heine Steenstra,
Wietse v.d. Veen.