Welkom bij W.T.O.C.


Nieuws

WTOC-DODADO eindigt in gelijkspel

Donderdagavond, 28 mei 2009, speelde DODADO onder zonnige weersomstandigheden voor de 15e keer in Oudwoude tegen WTOC.
Onder leiding van scheidsrechter Johan Boersma wordt al sinds 1994 ieder jaar aan het einde van het seizoen deze wedstrijd gespeeld op sportpark de Wygeast.

 

Bij aanvang van de wedstrijd, toen beide ploegen al op het veld stonden, liepen de spelers van WTOC plotseling van het veld af naar de kleedbox. De toeschouwers stonden met grote verbazing te kijken, wat er aan de hand was. Na 5 minuten kwamen de spelers  weer uit de kleedbox en kwamen in een ander tenue het veld op.
Achteraf vertelde de organisator, Wessel Dijkstra,  van deze wedstrijd, dat het de bedoeling was om bij de DODADO-spelers de spanning te verhogen, waardoor WTOC hoopte de wedstrijd op deze manier binnen te halen. Gedurende de eerste helft leek dit resultaat op te leveren. Mede dankzij Roelof Rekker en Doeke Visser kon WTOC  met een goede voorsprong genieten van de thee. Bij WTOC speelden ook de oud-trainers Jan Venema en Jan van der Bij mee.
DODADO liet het er echter niet bij zitten. Er werd fanatiek gespeeld. Bij een van de spelers vloog de schoen zelfs achter de bal aan ( zie foto)

Het werd nog spannend aan het einde van de wedstrijd. WTOC dacht de wedstrijd al gewonnen te hebben, maar in de laatste minuut werd het toch nog 10-10.
Na afloop was er nog penalthyschieten, dat DODADO heeft gewonnen.

Voor meer foto's , klik hier