######### Welkom bij W.T.O.C. #########
Nieuws

WTOC Dames 2 kampioen
 
Na een zeer spannende wedstrijd zijn de dames 2 van WTOC kampioen geworden in de 5e klasse H.
Het heeft heel wat voeten in aarde gehad om de beide damesteams in het veld te krijgen.
In eerste instantie was de wedstrijd afgelast omdat Be Quick DAJ niet voldoende speelsters had, maar doordat de wedstrijd van Be Quick Dames 2 niet doorging, kwam Be Quick op uitnodiging van de dames van WTOC toch voor de wedstrijd.
 
Al vrij snel in de eerste helft kregen de dames van WTOC een penalthy vanwege hands van een Be Quick-speelster, die werd verzilverd door Willie Merkus.
Nienke van der Heide maakte de 2-0. Dit gaf de burger moed, maar daarna zetten de dames van Be Quick alles op alles om  niet te verliezen deze middag.
De meeste speelsters van het team van Be Quick waren al kampioen geworden in een andere 5e klasse en gingen weer voor een overwinning.
Be Quick kreeg daarna ook een penalthy en daarna nog een goal en het was 2-2.
Toen stond de spanning op de gezichten te lezen. In de allerlaatste minuut kwam de bevrijdende treffer van Willie Merkus en de scheidsrechter floot vrij snel daarna af . De wedstrijd was gewonnen, 3-2 en het kampioenschap daarmee een feit. De tranen van blijdschap  en opluchting vloeiden rijkelijk over de wangen bij vele speelsters van WTOC.
 
Daarna werden er bloemen uitgedeeld. Ook de kinderen van  enkele speelsters van WTOC kwamen op de foto . Zij droegen een t-shirt met de tekst :" stoere memmeclub van WTOC" en aan de voorzijde  "us mem is kampioen".
Daarna gingen de speelsters en leiding op een wagen door de drie dorpen. Link naar foto verslag